Dobrodošli v naši družbi!

Kdo smo?

Smo grozd ustvarjalcev z veliko izkušenj ter kreativne energije. Vsak specialist na svojem področju. Naša znanja omogočajo, da vam lahko priskočimo na pomoč na vaši poti do uspeha.
Smo most med fizičnim in digitalnim marketingom in trdno verjamemo, da le celovita marketinška prisotnost v današnjem času prinaša rezultate. Ponujamo celostno visoko kvalitetno storitev vrhunskih agencij za dosegljivo ceno.

 • Več kot 15 let uspešno grafično oblikujemo celostne podobe in prodajna gradiva, ter jih pripravljamo za tisk in splet.
 • Izdelamo, izboljšamo vašo spletno stran, da bo služila svojemu namenu
 • Pripravimo vam prodajno-marketinško strategijo, s katero boste prišli do več potencialnih kupcev in posledično do večjega zaslužka.

Naj se naše sodelovanje ne ustavi tukaj … Preizkusite nas in se prepričajte!

EKIPA

Primož Kalan

Primož Kalan

direktor

Primož je direktor in solastnik podjetja Kvants-Visart d.o.o., ki je ustanovitelj grozda VIZIA. Na področju oblikovanja in razvoja celostnih podob podjetij, izdelave promocijskih gradiv za tisk in splet, ter vodenja marketinških projektov ima 19 let izkušenj.

Luka Jeran

Luka Jeran

vodja spletnih projektov

Luka je soustanovitelj grozda VIZIA. Izkušnje na področju spletnih projektov je že več kot 15 let nabiral najprej kot »freelancer«, danes pa kot lastnik podjetja Progressio. Izkušnje in znanja – razvoj spletnih projektov in aplikacij, projektno vodenje, svetovanje pri spletnih projektih, digitalni marketing, spletno uredništvo.

Vedno naredite več, kot od vas pričakujejo! (Google)

Goran Klobučar

Goran Klobučar

svetovalec na področju marketinga/inbound marketinga

Goran ima 12 let izkušenj na področju marketinga (direktni marketing, e-mail marketing, digitalni marketing). Svoje izkušnje je nabiral v založniški hiši Mladinska knjiga Založba in tudi v podjetju Lisac&Lisac, kjer je bil ocenjevalec prodajno-marketinških strategij ter vodil projekt e-šola direktnega marketinga. Pridobil je tudi znanje s področja inbound marketinga z opravljenim certifikatom na HubSpot akademiji.

Začnimo projekt

  Podjetje, ustanova:

  Ime in priimek:*

  E-pošta:*

  Telefon:

  Zanimam se za:


  [recaptcha]

  Vizia – Visart grafični studio

  Kvants – Visart d.o.o.
  Koprska cesta 94, 1000 Ljubljana

  T: 01/ 257 67 41
  F: 01/ 257 67 42
  M: 041/ 710 617
  E: studio@visart.si